top of page

Verhuur & Catering.

Binnenkort een (privé)feestje, bedrijfsfeestje, opening of andere festiviteit? Bij De Korenbeurs kun je nu ook terecht voor het huren van materiaal voor uw evenement en/of activiteit. Wij hebben een divers aanbod ter beschikking om uw festiviteit tot een groot succes te maken. 

Omdat de verhuur van ons materiaal meer als bijzaak is, en horeca onze hoofdzaak, kunnen wij dit alles aanbieden voor een van de scherpste prijzen van Zeeland!

Naast het verhuren van materiaal kunnen wij ook de catering geheel naar wens en in overleg verzorgen. Geeft u liever alles uit handen? Ook dat is geen probleem! Wij organiseren uw complete feest, opening of andere festiviteit. Van opbouw tot afbouw.

Wat bieden wij zoal aan?

VERHUUR

- Amerikaanse Houtskool Grill XXL (geschikt tot ca. 40 personen).

- Heineken Tapwagen incl. 2 tapkranen en meerdere koelingen. (Gratis brengen & halen binnen 25km).

- Diverse decoratieproducten voor uw themafeesten (Beachparty, Apres Ski Party).

- Elektrische Fietsen (E-BIKES)

 

 

CATERING

- Volledige verzorging van diverse (luxe) hapjes voor verjaardagen, (bedrijfs)feestjes en bedrijfsopeningen.

- Heerlijke Belgische belegde broodjes en complete lunchpakketten voor meetings, cursussen of gewoon om uw   personeel eens te verrassen.

- Complete organisatie van uw festiviteit. Wij regelen het hele proces, van opbouw tot afbouw en van aankleding tot licht & geluid. (Uiteraard gaat dit in goed overleg en geven wij gehoor aan uw wensen. Alles is bespreekbaar en niets is te gek).

 

 

 

bottom of page