top of page

Inzamelings actie goed doel.

goededoel stichting ambulancewens.png

De tijd dat de horeca verplicht gesloten is door de Nederlandse Overheid benutten wij door De Korenbeurs verder op te knappen, dingen te doen waar wij normaal (nog) niet aan toe zijn gekomen en om steeds met vernieuwende, leuke ideeën te komen. 

Zo kwamen wij op het idee om bij elk verkocht kindermenu €2,50 te doneren aan een goed doel. Welk doel dit is wordt elke 6 maanden opnieuw bepaald. 

Het eerste doel waar wij geld voor inzamelen is Stichting Ambulancewens. 

 

 

Wat doet Stichting Ambulancewens precies?

Citatie van de website:

"Wij zijn Stichting Ambulance Wens. De naam komt voort uit het idee om de laatste wens van terminale patiënten te vervullen met vrijwilligers en een eigen ambulance.

 

We hebben Stichting Ambulance Wens opgezet(26-2-2007) als aanvulling op de verzorging van immobiele terminale patiënten. Er zijn nog teveel patiënten die overlijden zonder dat ze echt alles hebben kunnen afsluiten. Eén van die oorzaken is het onvermogen bepaalde wensen te realiseren doordat de patiënt niet langer mobiel is en andere bestaande voorzieningen hiertoe tekort schieten. De stichting is dus opgezet om mensen te helpen die afhankelijk zijn van ambulancevervoer."

Op 1 December 2021 zullen wij bekendmaken wat het opgehaalde bedrag is en dit overmaken naar de stichting. We spelen graag open kaart, via een lijst noteren wij wie er gedoneerd heeft en met welk bedrag. Ook het aantal verkochte menu's zullen we bijhouden. 

Mocht u geen menu willen of kunnen bestellen maar wel graag uw steentje wilt bijdragen dan kunt u ook zonder besteld menu doneren. 

 

U contact met ons opnemen via mail: info@grandcafedekorenbeurs.com

Elke euro helpt! :)

bottom of page